Hurá, prázdniny!

Odpoledne vyrážíme na dofču.

K tomu účelu jsem založil ROBOTA (Rowdy's Outdoor Bicycling Open Travel Adventures). Tuto firmu nenajdete v rejstříku obchodním, rejstříku firem a zatím ani v rejstříku trestním. Jde o účelové příležitostné sdružení postarších dobrodruhů, podpíraných jejich oplégry a dosud nezbavených iluzí o vlastní mobilitě. Protože však oplégři nezřídka vykazují mobilitu podstatně vyšší, došlo k jejich postupnému přirozenému odpadnutí, aniž by zatím zakořenili ve vlastním kořenáči, takže letos své stárnoucí rodiče podpoří už jen dva kusy.

Po podrobném prozkoumání Šumavy (některá místa i vlastním nosem hluboko do země), která navíc letos jen tak tak vyčnívá z rozbouřených vod, míříme letos na sever, kde prý zatím kapka nespadla. Kempujeme dost vysoko nad hladinou Labe na to, abychom v nebezpečí stačili utéct ještě výš. Na programu jsou zejména cyklotúry ve zcela neprůjezdném terénu, degustace výrobků místních pivovarů a lihovarů a bloudění za účelem šťastného setkání.

Snad začneme lépe než bývá zvykem, třeba tím, jak jsem se snažil s koly na střeše podjet ocelové lano, na kterém je přes kladku uvázán sousedův pes, aby mohl běhat po celém dvoře, přičemž zazvonil kov o kov…

Doufáme že bude hezky, ale ne moc, tak akorát, domorodci budou přívětiví a hovořící nám srozumitelným jazykem, spolurekreanti nebudou v noci řvát dýl než my a místní kuchyně nebude zaměřena na podporu běžeckých výkonů.

A za týden zase začnu trousit své duševní exkrementy po Internetu…

Příspěvek byl publikován v rubrice do rána toulám... a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Hurá, prázdniny!

  1. Pravda,dnes ani včera nepršelo, ale jinak pravda, nebyly to kapky ale souvislé provazy:-)))A kempovat? o dovolené? za odměnu? proboha:-)))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *