Chcete demonstranta?

Koupit ne, najmout klidně.

Německá firma Eronto prý nabízí nájem demonstrantů. Nelíbí se vám něco nebo někdo a nemůžete ukecat dostatečný počet lidí, aby protestovali? Najměte si je. Můžete si vybrat i věk, pohlaví, vzhled i míry.

No ale někdo to dělat musí, tak se taky můžete dát jako demonstrant najmout. Na stromech nerostou.

Není to špatný džob. Kariéru musíte ofšem zahájit na pozici "demonstrant junior" a projít školením o bezpečnosti práce, lékařskou prohlídkou a instruktáží hlasového poradce. Po zapracování dostanete trvalý pracovní poměr a časem postoupíte na pozici "senior demonstrant". Ten už má oprávnění nosit i transparenty a služební lékárničku. Key Action Demonstrant, nasazovaný na zvlášť společensky důležité akce, dostává už dispozici vlastní vůz a přednostní ošetření, zatím jen ve veřejném zdravotnickém zařízení. Kariéra končí doživotním Honorary Demonstranting Presidentem.

Přemýšlím, jak bych se v rejstříku vyjímal. Demonstrant evropského typu, muž předsenilního věku, míry – no nevím (když si kupuju džíny, dám se radši změřit znova), nevhodný pro demonstrace typu "za více chleba".

Příspěvek byl publikován v rubrice skoro jako život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „Chcete demonstranta?

  1. To je šílené!Když se Hlaváček naposledy objevil na demonstraci, tak mu tam příslušník SNB citlivě narval pendrek mezi lopatky. A pak to prasklo.

  2. Zapomeň, Ty se budeš někde poflakovat s mávátky a sem pak napíšeš řádek za týden. Přece nebudeš následovat Pokojíka, když jsi mu to vymlouval

  3. hezký …našli díru na trhu, a tebe by také brali, mohl bys třeba protestovat proti anorektickým modelkám … nebo kreslit dama transparenty…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *