Migrace není legrace

Migrují občas celé národy, a to je pak hustý.

Takoví staří Slované, když se rozhodli migrovat, tak to natáhli až někde od středního Dněpru po Říp a zarazil je až dostatek strdí. Pak sem ofšem začali migrovat Avaři a Tataři a Hunové a podobná cháska, ale naštěstí byli zase odmigrováni. Teď sem migrují různé jiné národy, spousta, některé v kontejnerech, některé s kalašnikovy, jiné s levným zbožím. Raději mám ty poslední.

Pak taky migrují celá stáda antilop a zeber a žiraf, podle toho kde roste tráva, a za nimi ti, co se jimi živí. Ptákům se to migruje snadno, přeletí Alpy raz dva a nepotřebují žádný Schengen, ani za totáče jim to nemuseli schvalovat okresní tajemníci. Rybák dlouhoocasý prý uletí při migraci 17 000 km, to mu teda nezávidím (nebo možná docela jo).

Dokonce i taková mrňavá havěť jako plankton si to migruje, podle toho jak vítr fouká a slunce svítí, a nedělá s tím žádný štráchy.

No a já, když na mě přijde migrace, tak sedím od noci do noci na tělesných partiích k tomu uzpůsobených a kazím si oči koukáním do frézy.

Proč radši nejsem rybák dlouhoocasý!

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

7 komentářů u „Migrace není legrace

  1. Bárotak tomu říkám kouzlo nechtěného:-))))))))))))))))))))))), ale, já neříkala, že hraju jen v létě:-)))

  2. Musím se smát, jak se nám ty blogy pěkně doplňují. Já dnes v komentářích hledám vysvětlení, proč Mod. hraje sex jenom v létě a řešení najdu u Tebe…
    tak rybák dlouhoocasý…hmmm :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *