Véééčerní zprávy!

..

Evropská komise přijala deklaraci proti globálnímu oteplování. Příští rok vyfasujeme všichni pionýrské šátky (modré barvy a s hvezdičkami, pochopitelně) a vyjdeme do ulic poroučet větru a dešti.

Dnes podáte, zítra dodáme. Pokud ale váš dopis nejde přes Břeclav. Jinak se nad ním někdo bude bude sedm let uspokojovat a pak ho uloží do kanálu.

Genetické manipulace budou trestným činem, stejným jako provozování prostituce před školou. Za styk s klonovanou prostitutkou na katedře bude doživotí.

Chrám svatého Víta je exekutora chlouba. Exekutor sice tvrdí, že to nemyslel moc vážně, ale stejně tam radši nechoďte. Mohli by si tam nechat vaši peněženku, manželku nebo jiné cennosti; co je v objektu, to se taky počítá.

Američanům se nechce utrácet, takže ekonomika USA je v recesi. Všichni už se zadlužili tak, že se na sebe bojí navzájem podívat.

Bubílkovou nahradí letecké katastrofy. Výborně. Při letecké katastrofě přinejhorším zahyne jen pár desítek lidí.

Žárlivost mužů ovlivňuje jejich výška. Přišli na to nizozemští vědci a britší se můžou užrat závistí, že jim ten grant utekl.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice skoro jako život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Véééčerní zprávy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..