Divnej pocit

při vypouštění

Vypustitl lze vanu, testovací balónek, raketu středního doletu, ducha nebo ženu co reptá, aspoň v reklamě. A taky lze vypustit děti do světa.

V určitém věku to na ně přijde, že chtějí odletět z rodného hnízda, na tom není nic zvláštního. Pokud k tomu použií Airbus A 330, je to finančně trochu nákladnější záležitost, ale od čeho má takové dítě stavební spoření? No přece aby se postavilo na vlastní nohy!

Nás včera opustila Mladší, a když už opustit rodiče, tak ať to stojí za to. Rovnou tam, kam rodičovská facka zaručeně nedosáhne, do nejvzdálenější ze vzdálených zemí.

Při vstupu se musí prokázat určitým minimálním majetkem. Vzala si sebou Zlato, ale nevím jestli ji to celníci uznají. Zlato je sice pohotový, ale za hotovost ho asi směnit nelze.

Za účelem vypuštění jsme si dali sraz v Praze. Seznámili jsme se ze Zlatovými rodiči, slavnostně si nacpali bříška a odjeli ku startovací dráze.

Pak se odbavili

odlet.jpg

a zůstal už jen ten divnej pocit…

Tak za rok…

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Divnej pocit

  1. Já bych byla ráda, kdyby se nejmladší (ze dvou) NĚKDY takhle utrhl, bóže …. snad k tomu ten lenoch dospěje. Dceři pobyt venku náramně prospěl, vrátila se úplně jiná ženská. Samostatná a sebevědomá. Milující. A se sociálním cítěním. Odjížděla jen tak z plezíru a kolegyně v práci s nadhledem a úšklebkem prorokovala, že za měsíc je doma u mámy …. Doteď si na právě tohle “proroctví” vzpomenu, když zase pronáší své soudy o druhých…. husa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..