Jedete si takhle po hlavním městě

když tu náhle…

Stůj!

Co tam?

Přehlídka!

Jaká?

Vojenská!

Kdo ji vede?

Ženská!

Jaká?

Zrzavá!

Zrzavou, s radarem, tu já mám nejradši…

Stačí juknout do televize a uvidíte ji taky. Vrchní velitel Klaus sice nemá bílou čepici a nikam nejede, taky to není v žádné vesnici, ale v Prase, ale parádemarše jsou podobné jako za Radeckého.

Nevím co komu chceme demostrovat rotou chemiků a sedmi vrtulníky, ale snad všechna ótéčka tribunu minou bez závad a budeme si moci popřát šťastnou a veselou samostatnost. Pořád lepší než přát si šťastné a veselé upálení.

Příspěvek byl publikován v rubrice jak to vidím a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Jedete si takhle po hlavním městě

  1. Tak i já se svou dršťkou do mlýna:-)já moc nemiluju žádné okázalé akce, natože vojenské přehlídky, ale zase na druhou stranu, když slyším ty obyvatele, a nenej ty úplně mladé, jak nevědí, jaký svátek to vlastně je, protože hlavně, že nemusej do hokny, tak možná nejsou oficiality takového rozměru, možná zas tak úplně od věci, bez ohledu na to, že se většinou nepoužijí, protože vrchní velení vyhlásí kapitulaci.

  2. Kam., no komu jinému…
    G., o jejich světovosti nepochybuji, ale kdyby něco, tak to asi nevytrhnou. Ale pravda, byli tam i městští policajti na kolech, s přehazovačkami světové úrovně.
    Sam., ano, taky tancem se dá odpovědět, ale ne na kobercové bombardování.

  3. Ta rota chemiků …no nechci Ti do toho kecat, ale ve svém oboru je to světová špička. Po válce v Kuvajtu (například) se kdekdo ze zúčastněných zajímal o jejich výsledky – ostatní prostě takovou kvalitou nedisponovali.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *