Jsem bisexuál

a co víc,

možná i bigotní bicyklista, biologicky bičovaný bifurkovaný bibliofil, binokulárně bilancující binární bižuterii, biblicky bivakující na bidetu v bistru!

Někdy to trvá desetiletí, než člověk zjistí, že jeho sexuální orientace je bohatší, než si myslel.

Dnes ráno jsem časně vstala, natrhala na zahradě lístečky, spařila cibulové slupky a obarvila vejce. Protože moje výtvarné schopnosti se limitně blíží nule, nechala jsem tvary na přírodě. Pak jsem vyjel k blízkému potoku, nařezal proutky a qečeru z nich smotal cosi jako pomlázku. Pak jsem ještě zinventarizovala lahve v baru a doplnila lehčí alkoholy. Nakonec jsem uvázal mašli. A koledníci můžou přijít!

Vejce byla dvojího druhu, dvoužloutková a záprdky. Použila jsem obojí. Proutky byly k dispozici ze smuteční vrby (nevhodné, láme se), černého topolu a a ještě čehosi, na čem listy teprve začínaly rašit, ale nevylučuji, že šlo o vrbu. Použil jsem obojí.

Zítra se to snad vrátí do normálu. Vzhledem k tomu, že Starší je sto padesát a Mladší asi dvacet tisíc kilometrů daleko, nerad bych to schytala i za potomstvo 🙂

velikonoce.jpg

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Jsem bisexuál

  1. No a až se vzpamatuješ z toho BIzarního hermafroditismu, tož si jistě pofšimneš i pochvy… teda… pochvaly za nový titulní optimistický obrázek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *