Studený Franta

se trochu zdržel, ale přešel podle předpovědi.

Zatímco v noci se nedalo vedrem spát, ráno bylo docela frišno. Studený Franta si zařádil v bydlišti mých rodičů, které jsme včera odpoledne navštívili a kam jsme se pro ulámané větve jentaktak dostali. Přitom o dvacet kilometrů západněji se to obešlo jen krátkým, byť zásadním slejvákem.

V noci byl problém se spaním nejen kvůli vedru, ale i kvůli narozeninám. Ty probíhaly v hospodě pod okny naší ložnice. Chudáci se snažili a byli v tom vedru vevnitř, všechna okna zavřená, ale přece jen s každým příchozím a odchozím se zvukové vlny vyvalily jak pod topolem podle skal. Soused, co to má přímo naproti, to šel asi ve dvě v noci zkrotit – kupodivu úspěšně, všichni nalezli do aut, radostně mu tam přibouchli některou z jeho koček a odsupěli.

Projet si autem motokrosovou trať, to se jen tak nepovede – včera se povedlo, i když jen na pozici spolujezdce (místy spíš spolulezce). Pak jsme vytrpěli skupinu Šumichrást, co se tvářila že hraje a zpívá, ale byl to sprostý plejbek; vynahradil to kluk s holkou, žonglující potmě se zapálenými tyčemi a provazy – paráda. Shrnuto – den bohatý na zážitky.

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Studený Franta

  1. Je mi hrozne lito, ze Te zklamu, ale ta kapela Šumichrást Malbohár bohužel (pro Tebe)hrála opravdu živě. Pokud nevěříš, přijď se někdy podívat na jejich vystoupeni do Brna – treba Te to presvedci…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..