Vypukne to za hodinu

Co? Kdo čte, ví.

Za tím účelem mě Berka odveze do areálu vysokoškolských kolejí a bude čekat na zavolání o pomoc.

Zkrátil jsem proto účast v pracovním procesu půldnem dovolené, takže jsem odcházel už kolem jedné hodiny 😮 a všichni kolem se tvářili, že už mám být pět hodin pryč. Pak jsem si postál před jedním semaforem na opravovaném mostě, co propouští dvacet aut jedním směrem a tři auta druhým. Hádejte, ve které jsem byl frontě.

Zato pak jsem zažil šok – pneuservis bez jediného auta a chvíli to vypadalo, že i bez zaměstnanců. Když chci o víkendu na hory, musím prostě přezout. Dali mi nové bačkůrky a vyřkli částku. Pak už jsem se prázdnosti servisu tak nedivil.

No a poslední fáze příprav – vzal jsem to přes obchod pro kutily a nakoupil dvoumetrovou laťku, klubo motouzu, pár archů balícího papíru a barvu ve spreji. Že nechápete proč? No přece proto, že takovýhle věk už je prostě na draka.

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Vypukne to za hodinu

  1. 2 Mod. – ta lať se rozdělí na příčnou a podélnou, zakže rozpětí nakonec bude menší než u orla mořského, Halieatus albicill :-)))
    2 Pok. – a nejsem v tom sám, něco podobného mají za úkol přivézt moji kamarádi, pokud se mnou chtějí oslavovat
    2 Maya no jasně
    2 bára – naopak, teď to zabalím :-)))

  2. No pokud vyrábíš draky z dvoumetrových latí, pak chápu Tvou nostalgii:-)), protože jinak to ani v tomhle věku zas tak hrozný není:-),fakt ne:-))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..