Hanebnost!

To je to, co včera přinesla Mladší.

Musel jsem si dát panáka a pak ještě jednoho a měla štěstí, že nebyla doma, když jsem se dostal k předmaturitnímu pololetnímu vysvědčení, jinak by se střeva válela až před hospodou a toulaví psi by se rvali o šunky.

Jak může dítě přinést čtyřku z matematiky, když se taťka živí tím, že po večerech přehazuje miliardy z kouta do kouta? Asi si budu muset přečíst něco od Mendela, jak to myslel s tím bílým a modrým hrachem.

No a pak mi napíše smajlíkovýho majlíka, že potřebuje litr na učebnici, ve který je všechno, co musí vědět o biologii, aby ji vzali na fakultu do Prdlomouce a že bude studovat, jak nejlépe proflákat volný čas.

Tak nevím, mám se smát nebo plakat? Směju se, je to energeticky náročnější (potřebuju shodit nějaké kilo) a ušetříme za kapesníky.

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Hanebnost!

  1. Čtyřka z matiky, tak to jsem teda neměla na vyšším vzdělávacím stupni, než byl ten základní, ani já, ale jen díky tomu, že pan profesor byl postarší inženýr a platonicky mě miloval:-), naštěstí nás učil i chemii a fyziku a mé dobré výsledky obhajoval před ostatními tím, že ” Umění je i umět elegantně opisovat!” :-)).
    Tu nebohou holku učí matiku určitě nějaká ženská!:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *