Chcete za sněhem?

Jo to musíte na jih, panáčku!

Asi bydlím moc severně, protože se sněhem jsem se letos potkal jen asi dvakrát, ale pokud vyrazím pár set kilometrů jižněji, je prý sníh zaručen.

Berka má už dva týdny rozložené věci, které si vezme sebou, zatímco já začnu tak dvě hodiny před odjezdem. Nicméně jsem si už koupil nové bačkůrky do půl lýtek a vyměnil v bance hromadu peněz za jediný papírek s nějakým mostem.

Vyrážíme zítra v devět z Kvínskáslu a když to dobře dopadne, o půlnoci k nám do autobusu u pumpy v Budvajzrovicích přesednou přátelé z Prahy a budeme kompletní a načneme placatku s fernetem a vzhůru dolů na jih!

Protože mám pod okem od minulého pátku nezanedbatelný monokl, budu strašit nejen výherce čísílkové soutěže, ale i hromadně Talijány svým zjevem (ještě uvažuju o tom, že si dám na záda nějaký nápis v azbuce – Strášlyvij Raudi nebo tak nějak).

Stránky www.dolomitisuperski.com obsahují kromě jazykové verze I, DE a E nejen verze RU a PL, ale taky CZ, což mě velmi potěšilo a bylo už načase, protože už aby se v té cizině člověk pomalu bál říct jadrné slovo v mateřštině, když sebou flákne do závěje. Pravda, česká verze se omezuje jen na nadpisy a položky menu, ale pod nimi se člověk dočte:

Last night in the Dolomiti Superski resort fell about 5-15 cm of new snow and it's snowing already. The weekend is forecasted to be sunny. All lifts of the Dolomiti Superski resort are open and the snow conditions are excellent.

Tak od vás budu pozdravovat Gruppo di Sella a Gruppo del Civetta. Ne, opravdu se nejedu účastnit skupinového sexu.

Příspěvek byl publikován v rubrice tak jde život a jeho autorem je rowdy. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Chcete za sněhem?

  1. Tak hezkou lyžovačku, když tady to stojí za prd (mi je to jedno, já nelyžuji) a to jadrné slovo klidně utrus kamsi do závěje, nicméně vrať se zpět, ať máme od Jana Žižky brzy co čísti:)

  2. JO:-))to je rozhodně super, když si člověk může přehodit menu do češtiny aby věděl co si pak může přečíst anglicky:-))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..